Spel - Blandat - Mest kommentarer

Sida 1 / 2 Nästa
- Du är en pingvin som ska lära dig att flyga. Till din hjälp har du en ramp som du glider på, ju längre du flyger ju mer pengar tjänar du. Använd dessa pengar till att köpa olika hjälpmedel, så som glidflygare och raketer för att flyga ännu längre. Uppdatera dessa och flyg längre än någon annan pingvin gjort tidigare! Lycka till!
Blandat   19 maj 2009   Klick: 302 803   Betyg:
- Andra versionen av Roly-Poly! I denna upplaga så ska du rensa upp smileys från alla världens hörn! Precis som i tidigare version ska du med hjälp av din kanon spränga, dränka eller bränna dom! Sikta och skjut med musen, om du drar musen längre bort från kanonen skjuter du hårdare. Lycka till!
Blandat   16 jun 2009   Klick: 237 693   Betyg:
- Onda smileys inkräktar på ditt område och det är ditt uppdrag att städa upp! Detta gör du enklast genom att spränga, dränka eller bränna dom! Sikta och skjut med musen, om du drar musen längre bort från kanonen skjuter du hårdare. Lycka till!
Blandat   10 jun 2009   Klick: 197 698   Betyg:
- Andra versionen av Slurmball. Du är en geléboll som ska knuffa en stenkula till motståndarens sida av banan, försök sedan att studsa stenen mot motståndarens fyrkant som svävar i luften. Flest studsar på 90 sekunder vinner!
Blandat   19 maj 2009   Klick: 81 795   Betyg:
- Få så många som möjligt intresserade av dig själv som du träffar under speed dating. Välj först om du vill spela som tjej eller kille. Välj sedan ålder. Sen trycker du med piltangenterna vad du vill säga för något som du tror funkar för att ragga upp killen/tjejen.
Blandat   15 apr 2009   Klick: 197 778   Betyg:
- Gör dina egna mixar med hjälp av detta fina mixerbord. Dra i spakarna så lär du snabbt hur man går till väga. Det går även att spara upp till 15 mixar. Sen kan du få fram koden till mixen också. Om du får fram en schysst mix kan du gärna posta en kommentar med koden och dela med dig till andra! Det finns tre olika musikstilar: pop, metal och techno.
Blandat   17 feb 2009   Klick: 66 272   Betyg:
- Ett gäng fallskärmshoppare vet inte hur dom ska lösa ut sina fallskärmar och behöver din hjälp. Klicka på gubbarna för att lösa ut fallskärmen innan dom krossas mot marken. Detta är inget spel för dig som inte är snabb med musen.
Blandat   8 apr 2009   Klick: 43 983   Betyg:
- Du får välja en kändis att vara under några dagar. Ditt mål är att få folket att gilla dig genom att göra bra PR. Du får deltaga i invigningar, skriva autografer och göra intervjuer.
Blandat   26 apr 2009   Klick: 142 263   Betyg:
- Det är din första dag på jobbet och du måste prestera till max för att få vara kvar. Din uppgift är att rensa ut dem maskätna och gamla tomaterna från rullbandet så att endast de av hög kvalité åker vidare. Om du missar tre tomater är spelet slut.
Blandat   14 jul 2009   Klick: 93 129   Betyg:
- Skruva den gula bollen i det svarta hålet för att komma vidare till nästa nivå. Ställ in hastighet, riktning och och styrka, skjut sedan iväg kulan med "space". Om du missar och kulan flyger iväg startar du om med "R". Det finns hela 100 unika nivåer att ta sig igenom.
Blandat   20 jun 2009   Klick: 81 416   Betyg:
- Scrat och Scratte karaktärerna från Ice Age befinner sig inuti en bubbla. Styr bubblan uppåt för att tillslut nå jättenöten som finns på varje bana. Plocka så många ekollon som möjligt längst vägen utan att krocka mot några hinder. Du kan också förtjäna olika medaljer om du klarar banorna på önskat vis.
Blandat   28 maj 2009   Klick: 60 192   Betyg:
- Under 30 dagar ska du driva din egna lilla bar som säljer lemonad i den härliga sommarsolen. Men så enkelt är det inte eftersom du måste odla dina egna citroner, hacka is, köp muggar, socker och göra reklam så att du får fler kunder! Hur mycket pengar hinner du tjäna innan de 30 dagarna har passerat?
Blandat   2 jun 2009   Klick: 164 440   Betyg:
- Målet med spelet är att bygga ett så högt torn som möjligt utav de trettio geléklumparna du har att jobba med. Ibland blåser vinden upp vilket gör att tornet kan blåsa omkull om du inte fördelar vikten rätt. Lycka till!
Blandat   22 jun 2009   Klick: 150 909   Betyg:
- Du ska komma ut ur grottan, akta dig för stenarna. Håll in och släpp vänster musknapp för att förstöra stenar som faller, och minska gravitationen på X om det behövs.
Blandat   1 nov 2009   Klick: 45 211   Betyg:
- Roligt men tidskrävande spel. Din uppgift är att styra över en hamburgerrestaurang och allt som sker runt omkring den. Du ska föda upp kor, se till att dom får mat, anställa folk till din restaurang, muta politiker och mycket mer! Läs igenom guiden för spelet innan du sätter igång så att du förstår spelets uppbyggnad.
Blandat   17 apr 2009   Klick: 78 334   Betyg:
- Spela biljard på ett snabbt och modern vis. Skjut ner alla bollar innan tiden tar slut. Du behöver inte vänta tills bollen ligger stilla innan du skjuter iväg den igen.
Blandat   15 maj 2009   Klick: 153 632   Betyg:
- Du ska styra en magnet som befinner sig i ett regn av andra magneter. Försök att krocka pluspol - pluspol och minuspol - minuspol så att dom andra magneterna skjuts ifrån dig och krockar mot väggarna och ger dig poäng. Om du råkar krocka plus - minus dras magneterna tillsammans och tillslut styr du en boll av magneter. Detta bör du undvika då du förlorar om du krockar mot väggarna med dina egna magneter för många gånger.
Blandat   27 jun 2009   Klick: 88 021   Betyg:
- Försvara din bas på bästa möjliga vis. Skjut med ditt rymdskepp, bygg torn och laga murarna på basen för att stå emot alla fiender!
Blandat   16 jun 2009   Klick: 68 793   Betyg:
- Stor fisk äter liten fisk! Du börjar som en liten fisk som ska äta dom som är ännu mindre än dig själv. Allt eftersom du äter dig större och starkare kan du äta större och större fiskar. Du ser i nedre delen av rutan vilka fiskar du kan äta och inte äta. Viktigast av allt är att du äter "klockorna" som gör att tiden inte går ut!
Blandat   18 jun 2009   Klick: 62 992   Betyg:
- Skjut is på fienden tills ett klot av is bildas runt dom. Kasta sedan det dödliga klotet på resten av fienden på varje bana. Skjut och kasta med "mellanslag".
Blandat   25 jun 2009   Klick: 44 457   Betyg:
1 2