Spel inlagda av carbonDating

- Du är en skiva bröd och ska försöka hoppa dig igenom banan utan att falla eller att bli uppäten! Använd pengar du tjänar för att uppgradera dig och brödrostarna för att få en extra boost!
Plattform   21 dec 2011   Klick: 16 193   Betyg:
- Spräng byggnaderna så att din gubbe kan kommer ner till marken, men var försiktig så att han inte ramlar eller att din byggnad skadar andra byggnader! Roligt pusselspel som går ut på att spränga bort de olika delarna av huset med hjälp av musen på ett smart sätt.
Action   8 okt 2011   Klick: 21 369   Betyg:
- Använd din pålitliga slangbella för att skjuta iväg de här fluffiga kaninerna. Samla så många morötter som möjligt under flygturen. Träffa cylinderhatten för att få bonuspoäng!
Plattform   23 sep 2011   Klick: 10 272   Betyg:
- Välgjort racingspel där du kan välja mellan att köra karriär eller bara köra ett snabbrace. Karriären börjar rätt enkelt men det blir snabbt svårare. När du vinner race får du pengar så du kan köpa bättre och snabbare bilar. Kör med piltangenterna, boost på X.
Motor   13 sep 2011   Klick: 101 800   Betyg:

Spela spel på jesper.nu

Varje dag kommer massvis med nya spel på nätet. Vad vi på jesper.nu gör är att vi försöker testa så många spel som möjligt för att sedan publicera dom bästa spelen i vårt arkiv. Just nu finns cirka 3 000 noga utvalda onlinespel att spela. Om du har svårt att välja så kan du slumpa ett spel eller kika på vår lista med topp 250 spel

Mer onlinespel