Spel - 2008 - Mest gillat

Sida 1 / 14 Nästa
- Tävla mot andra i att komma till målet på respektive bana. För varje race får du experience som du kan uppgradera din gubbe med. För att komma vidare och få tillgång till fler banor krävs också en viss poäng. Styr med piltangenterna och använd sakerna du får genom att hoppa på frågetecknen genom att trycka mellanslag.
Action   28 okt 2008   Klick: 6 133 048   Betyg:
- Bubble struggle 2 går ut på att förstöra farliga bubblor som studsar omkring på skärmen. Detta gör du genom att splittra bubblorna till mindre så att dem till slut försvinner helt. Du klarar varje bana när alla bubblor är borta. I Bubble Struggle 2, spelar du som en djävulskaraktär uppklädd i en trenchcoat, gul t-shirt och orange:a shorts. Spelet innehåller färgglada bakgrunder som skiljer sig mycket från bana till bana. Man styr med piltangenterna och mellanslag.
Skjutspel   3 apr 2008   Klick: 12 038 326   Betyg:
- Trean i spelserien Bloons tower defense. Bygg vakttorn och se till så att ballongerna inte tar sig förbi hela vägen. Nytt i trean är två nya vakttorn och massor med nya uppgraderingar till de tidigare tornen. Det finns 8 banor varav 4 är låsta från början. Klara de 4 på brons-nivån för att öppna upp de stängda banorna. Det känns också som att de har höjt hastigheten så det går lite snabbare att spela, vilket nästan bara är skönt.
Strategi   7 okt 2008   Klick: 4 067 398   Betyg:
- En härlig uppföljare till freerider. Du ska rita din egen bana för att sedan köra den med din motorcykel. Du kan även spara koden till din bana för att låta andra spela den. Sen kan du ju förstås även lägga in andras koder och klara andras banor. Man styr med piltangenterna och Enter. Sedan bygger du banorna med musen.
Motor   28 mar 2008   Klick: 5 045 949   Betyg:
- En demo-version av det nya Swords and Sandals 3: Solo Ultratus. Spelet bjuder på flera nya vapen, rustningar och alternativ vid skapande av sin gladiator. Grafikmässigt har de även gjort en uppgradering. Några nya funktioner finns även också som att man kan välja vilken gladiator man vill möta.
Action   19 nov 2008   Klick: 860 578   Betyg:
- Här kommer ett spel där du befinner dig i krig mot datorn. Spelet är indelat i fem olika tidsepoker. Du börjar som stenåldersmäniska, sen kommer du till riddartiden, sen typ 1000-talet, sen nutid och slutligen framtiden. Du kan köpa vakttorn och soldater beroende på vilken tidsperiod du befinner dig i. Sen kan du uppgradera så att du kan få in fler vakttorn på samma gång.
Strategi   24 mar 2008   Klick: 880 135   Betyg:
- En bra version flashversion av Super Mario. Man styr enkelt med piltangenterna och skjuter med space. En rolig sak är att det finns en level-editor så man kan kan göra egna banor eller ladda in andras banor.
Plattform   20 nov 2008   Klick: 899 479   Betyg:
- Ett enklare version av Guitar Hero men ändå väldigt roligt och beroende-framkallande. Om du inte vet var guitar hero är så fungerar det som så att det kommer pilar/symboler till musik som du ska trycka på precis vid rätt tillfälle. Du kör med piltangenterna och knapparna W, A och S. Det finns fyra nivåer: brons, silver, guld och perfect. Spelet blir mycket roligare med ljud påslaget!
Action   5 mar 2008   Klick: 699 580   Betyg:
- Du kör en pickup och ska leverera olika typer av laster inom en bestämd tid. Försök få så mycket av varje last att finnas kvar när du kommer fram, samtidigt som du ska leverera lasten så fort som möjligt. Styr med piltangenterna, boosta (åk snabbare) med Shift och bromsa med knappen Z.
Motor   1 sep 2008   Klick: 426 975   Betyg:
- Här kommer ett strategispel i den populära spelserien Swords and Sandals. Du är ledare över en armé som ska utföra olika uppdrag (mycket krig). Du tjänar pengar på att ha ett stort imperie av land. Under krigen får du välja om du vill utföra krigen själv eller så kan man kriga automatiskt om man inte orkar.
Strategi   12 jan 2008   Klick: 566 680   Betyg:
- Skapa din gladiator och besegra blodtörstiga kämpar i arenan. Inhandla vapen, rustning och gör dig redo för strid.
Strategi   5 maj 2008   Klick: 871 780   Betyg:
- Rita först en bana sedan tryck på play. Nu kommer en tomte med kälke att åka i banan du just ritat.
Sport   8 jan 2008   Klick: 1 027 093   Betyg:
- Warfare 1917 är ett strategispel från förstavärldskigseran. Genom att fylla på skyttegravar, släppa iväg vågor med anfallare kan du avancera genom ingenmansland. Allt styrs med muspekaren. Du kan även köpa lite uppgraderingar som utvecklar bomber, soldater och skjutförmågor m.m.
Strategi   17 dec 2008   Klick: 338 695   Betyg:
- Ett spel där du ska klicka på saker i rätt ordning för att lyckas hångla med den snygga barnvakten.
Suget   22 jun 2008   Klick: 939 954   Betyg:
- Ett riktigt välgjort onlinespel där du kan åka cross, snowboard, monster trucks och björnar. För varje sport så kan man välja om man vill tävla mot datorstyrda motståndare eller tävla med tid. Du styr med piltangenterna, hoppar med mellanslag, använder mellanslag för att köra tricks när din trick-o-meter blinkar.
Motor   10 aug 2008   Klick: 704 053   Betyg:
- Skjut på bollarna för att splittra upp dem i mindre delar tills de tills slut blir så små att de försvinner när du träffar dem. Undvik att bli träffad av bollarna för då dör du. Det går också att spela två spelare om man vill. Spelare 1 kör med piltanterna och mellanslag medan spelare 2 kör med X ,C och W.
Blandat   31 mar 2008   Klick: 799 836   Betyg:
- Bränn monster truck genom 6 ganska lätta banor. Spelet är som ett litet demo men funkar ändå även om tanken bakom allting är att man ska betala för hela spelet.. Lite mer kunde de allt bjudit på tycker jag.
Motor   19 dec 2008   Klick: 403 258   Betyg:
- Du är en apa som ska skjuta sönder ballonger. Man ska skjuta ner ett visst antal ballonger på ett visst antal försök för att komma vidare. Det finns 50 st banor med varierande svårighetsgrad. Banorna är utvalda från deras bloonsportal där man även kan skapa egna banor. I nummer 4 har man valt svårare banor än i de tidigare versionerna. Skjut med musen och starta om banorna med R.
Skjutspel   2 jul 2008   Klick: 797 531   Betyg:
- Ett mycket trevligt strategispel som går ut på att ta över hela världen. Det börjar med att du får välja en hero som du senare kan uppgradera med olika vapen, rustningar m.m. Sen har du även en liten arme som du kommer att strida med. Krigen börjar dels när du attackerar en stad (bör inte göras i början) men även när du springer runt på land, eller åker båt på havet. Det tar ett tag innan man lär sig spelet och kommer in i det hela. Men det är det värt. Det är ganska tidskrävande så det passar bra för den som har en stund över.
Strategi   7 nov 2008   Klick: 593 819   Betyg:
- Ditt uppdrag är att förstöra ett visst antal plattor/stenar på varje bana samtidigt som tot (en guldig liten figur) inte får ramla av bygget. Du tar bort stenar genom att trycka enkelt med musen. Spelet bli ungefär som ett pussel eftersom det blir svårare och svårare när balansen i bygget påverkas av objekt du tar bort. Vissa flashversioner gör så konstiga skyltar buggar i spelet, det bör fungera bättre om du uppdaterar till senaste flash player.
Tankespel   17 jul 2008   Klick: 313 791   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 14