Spel - Plattform - Mest gillat

Sida 1 / 2 Nästa
- Du är en kille med en shoppingvagn som springer med den nedför en backe och hoppar in i vagnen mot ett grupp. Detta för att flyga så långt som möjligt och trixa. För varje hopp får tilldelas du poäng som du kan köpa rakter eller människor som uppgraderingar. Väljer du människor sitter de alltså i vagnen. Styr med piltangenterna.
Plattform   13 feb 2009   Klick: 810 310   Betyg:
- Många har försökt. Många har misslyckats? Har du det som krävs för att bli en kundvagns-hjälte? Du är en kille med en shoppingvagn som springer med den nedför en backe och hoppar in i vagnen mot ett grupp. Detta för att flyga så långt som möjligt och trixa. För varje hopp får tilldelas du poäng som du kan köpa rakter eller människor som uppgraderingar. Väljer du människor sitter de alltså i vagnen. Styr med piltangenterna. Hoppa med space.
Plattform   17 dec 2009   Klick: 674 156   Betyg:
- Ett färgglatt plattformspel där du är Mario som ska rädda prinsessan Toadstool en gång för alla. Den elake figuren Bowser har nämligen kidnappat henne. Styr med piltangenterna, hoppa med Z, skjut med X, sätt på/stäng av musiken och ljudet med M och S. Pausa med Esc.
Plattform   9 feb 2009   Klick: 437 383   Betyg:
- Du är Frizle fraz som ska samla frizlar och ta nycklar för att komma vidare till nästa bana. Det finns sammanlagt 25 banor och man styr med piltangenterna. Frizle fraz hoppas automatiskt vilket gör spelet en gnutta svårare. Happy gaming!
Plattform   20 feb 2009   Klick: 265 641   Betyg:
- Spelet innehåller 3 världar och 3 bossbanor som du ska ta dig igenom för att rädda svampvärlden. Styr med piltangenterna, hoppa med S, spring snabbare och skjut med A. Om du vill går det att byta kontroller också.
Plattform   4 sep 2009   Klick: 266 873   Betyg:
- Skjut kattungen så långt du kan med hjälp utav din kanon. Använd piltangenterna för att ställa in rätt vinkel och skjut sedan iväg katten med hjälp utav "mellanslag" när den röda mätaren står så högt som möjligt. Försök att träffa studsmattorna och bomberna för att din katt ska flyga ännu längre. Om du träffar dom vassa spikarna eller de köttätande växterna så är spelet slut. Vem skjuter längst utav dig och dina kompisar?
Plattform   7 apr 2009   Klick: 175 312   Betyg:
- Du är en eremit (ensamvarg) som beslutat dig för att uppsöka vänskap igen. Detta gör du genom att gå in i gröna dörrar. På din väg uppstår lite hinder du ska ta dig igenom. Sen kan du klona dig själva genom att trycka mellanslag. Du kommer behöva klona dig ofta och på ett smart sätt för att klara varje bana. Styr med piltangenterna, klona dig med mellanslag, dra i spakar med A, tryck R för att starta om banan, P för att pausa.
Plattform   29 nov 2009   Klick: 88 010   Betyg:
- Ett spel som utspelar sig på en och samma bana. När du klarar banan får du spela den igen fast på något annat sätt. Spelet är som ett litet pussel.
Plattform   11 aug 2009   Klick: 177 855   Betyg:
- Roligt och beroendeframkallande spel där du helt enkelt ska ta dig ner för stupet så fort som möjligt. Ju längre ner du tar dig ju snabbar måste du falla innan du hamnar utanför bilden och dör. För att röra dig snabbare på dom långa platåerna kan du trycka "pil neråt" för att rulla.
Plattform   4 jun 2009   Klick: 103 715   Betyg:
- Du rejsar mot andra spelare multiplayer. Den som kommer först i mål får mest poäng. För dessa poäng kan du sedan öppna upp nya banor. Under rejsen kan du också hoppa på frågetecken-lådor som ger dig olika vapen att använda mot dina motståndare. Beroendeframkallande =)
Plattform   17 aug 2009   Klick: 167 383   Betyg:
- Ett pussel-plattform-spel där du ska klara banor genom att klona dig själv på rätt ställen för att komma vidare. Du klonar dig själv genom att trycka Shift. Om du vill börja om en bana kan du trycka R.
Plattform   6 jul 2009   Klick: 115 115   Betyg:
- Editera banor på ett smart sätt för att komma till dörren på varje bana. Sen om du är tillräckligt duktig kan du samla på dig lite mynt på vägen för att få en finare poäng sen i slutet :) Styr gubben med WASD och klicka ut saker på banorna med musen. Tryck inte på shift.
Plattform   8 dec 2009   Klick: 121 258   Betyg:
- Simpelt plattformsspel där man ska samla frukter för poäng och undvika fiender eller döda dom. Styr med piltangenterna och kasta stenar med C.
Plattform   28 dec 2009   Klick: 212 570   Betyg:
- Ett spel inspirerat av Super Mario, styr med piltangenterna, spring med A, ta upp/kasta saker på A.
Plattform   28 okt 2009   Klick: 95 610   Betyg:
- Du är ett huvud som hatar kugghjul. Du ska samla ihop ett visst antal stjärnor på så kort tid som möjligt. Du har oändligt många liv och styr enkelt med piltangenterna. Have fun!
Plattform   15 dec 2009   Klick: 127 242   Betyg:
- Mario tog en genväg och irrade bort sig i det hemsökta huset. Hjälp Mario ut ut huset genom att samla mynt som gör så hemliga dörrar öppnas. Styr med piltangenterna och skjut med knappen a.
Plattform   10 aug 2009   Klick: 144 594   Betyg:
- Simpelt och rolig plattformsspel där du ska döda alla utomjordingar. Du kan välja mellan att skjuta eller hugga dom med ditt svärd, du har obegränsat med skott så välj själv vad du tycker är roligast! Styr med piltangenterna och A,S,D. Lycka till!
Plattform   3 jun 2009   Klick: 74 319   Betyg:
- Det mest realistiska spelet någonsin - om du dör, så är du död. Man lever verkligen bara en gång! Utvecklat av en svensk och utvalt till att visas upp på årets Tokyo Game Show.
Plattform   3 sep 2009   Klick: 141 353   Betyg:
- Besegra den elaka ninjaklanen och rädda prinsessan! Använd 5 olika upplåsbara svärd och 7 kastvapen. Spelet går ut på att du ska döda de andra ninjorna med ditt svärd och dina kastvapen. Använd piltangenterna för att styra och uppåtpilen för att hoppa. A för att slåss, S för att kasta kaststjärnor, W för att byta kaststjärne sort.
Plattform   5 feb 2009   Klick: 114 037   Betyg:
- Hoppa runt med en spindel och samla poäng. Du får 10 poäng per guldmynt och 50 poäng minus om du träffar en tagg. Få så många poäng som möjligt, spelet går inte på tid. Styr med piltangenterna, hoppa med uppåtpil eller mellanslag.
Plattform   6 sep 2009   Klick: 170 405   Betyg:
1 2