Spel inlagda av H4kk3

Sida 1 / 9 Nästa
- Du spelar ett huvud med en fin sko, och du ska göra mål i motståndarens mål. Antingen kan du spela mot datorn eller mot en kompis, garanterat kul! Det krävs både tur och skicklighet för att vinna i detta spelet! Spela med piltangenterna/wasd och skjut med mellanslag.
Sport   29 sep 2011   Klick: 1 231 483   Betyg:
- Du är en helt vanlig bisontjur som är ute och handlar, helt plötsligt blir du indragen i gummibjörnarnas värld. För att komma därifrån måste du skjuta dig själv genom massa hinder och grejer. Samla pengar genom att mosa godisar och utveckla din gubbe så du kan komma hela vägen ut! Spelas helt med musen.
Strategi   21 feb 2011   Klick: 100 134   Betyg:
- Coolt litet spel som går ut på att styra din ragdoll och undvika alla laserstrålarna. Styr med antingen tangentbordet eller musen. Försök ta olika power-ups som timeslow eller regeneration.
Action   4 mar 2011   Klick: 158 319   Betyg:
- Du är en dödsmask som ska döda allt och alla. Spelet går ut på att döda saker, då får du exp så du kan uppgradera din mask och göra dig starkare. Styr med piltangenterna.
Action   31 maj 2011   Klick: 66 921   Betyg:
- Nyanicorn är det bästa av två världar, Nyan Cat + Robot unicorn attack! Hoppa med Z, dasha genom grönsaker med X.
Action   30 maj 2011   Klick: 58 611   Betyg:
- Age of Defense 4 är en blandning mellan ett strategispel och ett försvarsspel. Du ska både skydda din bas med din hjälte, samtidigt som du skickar soldater mot motståndarens bas. Skjut saker med din hjälte med musen, växla mellan aktiva vapen med 1/2. Klicka på soldaternas bilder för att skicka ut en soldat.
Strategi   6 apr 2011   Klick: 92 587   Betyg:
- Du har krashat med din helikopter, mitt bland en massa zombies. Slåss tills det inte finns en droppe liv kvar i dig! Gå med piltangenterna, slåss/skjut med mellanslag, använd killstreak combos med uppåtpil, ta up och släpp vapen med nedåtpil. För varje runda blir du starkare och får tillgång till bättre vapen.
Skjutspel   14 sep 2011   Klick: 114 617   Betyg:
- Väldigt välgjort spel med otroligt bra musik, och mycket musik också! Spelet i sig handlar om att du ska ta över en planet med din trupp robotar. Du slåss med motståndarlaget i olika uppdrag, som capture the flag, team deathmatch osv. Det finns flera många olika vapen, kommandon osv. Men som sagt, musiken är grymt bra! =D Rör dig med WASD, skjut med musen, välj kommandon till ditt lag med E, S för att byta till ett vapen du står över.
Skjutspel   27 jan 2011   Klick: 67 261   Betyg:
- Du är general för en liten grupp överlevare i en zombieapokalyps, och du måste hantera resurser och överlevare på rätt sätt för att klara spelet. Använd överlevarnas yrke på rätt sätt för att få ut maximal effektivitet, till exempel använd bara soldater för att döda zombies, och använd bara ledare för att rekrytera nya allierade. Det finns tutorial i spelet som förklarar närmare hur man ska göra, men grundtanken är att ha tillräckligt mycket hus för alla att bo i, men samtidigt tillräckligt mycket mat för att alla ska överleva.
Strategi   14 feb 2011   Klick: 60 164   Betyg:
- Sugar sugar går ut på att du med lite finurlighet ska göra sträck och få sockret ner i dom olika muggarna. Man förstår lätt vad man ska göra, och det börjar väldigt enkelt. Spelet spelas helt med musen.
Strategi   5 mar 2011   Klick: 88 921   Betyg:
- Ett skämtspel om revolutionen i Libyen. OBS - Det är på skämt! Du ska laga libyansk pannbiff på så kort tid som möjligt! Lycka till! Försök få så bra tid som möjligt!
Blandat   15 mar 2011   Klick: 49 216   Betyg:
- I detta RPG-spel ska du erövra världen. När du vinner slag får du fler efterföljare, dessa måste du använda för att inta städer och länder. Du måste även själv vara väldigt stark, då du ofta måste spöa svåra bossar för att komma vidare.
Strategi   19 nov 2011   Klick: 36 557   Betyg:
- Ett actionspel i dragon age serien, du är en hjälte som ska samla styrka för att kunna spöa sista bossen. Slå dig igenom 6 banor för att komma fram till sista bossen. Du kan välja att specialisera dig på olika styrkor och färdigheter. Spelas med musen genom att dra, klicka och hålla in åt olika håll.
Action   3 jun 2011   Klick: 39 234   Betyg:
- Äntligen uppföljaren till Murloc RPG! Ett RPG-spel där du ska träna din gubbe till att bli stark nog att vinna över alla faror. Välj mellan shaman, warrior och scout, alla med egna vapen och speciella styrkor.
Strategi   20 sep 2011   Klick: 80 703   Betyg:
- Uppföljaren i den härliga sushikattserien. Du ska helt enkelt äta dig smällfet för att klara olika grejer. Ganska roliga filmsekvenser i spelet. Sikta med musen och klicka för att droppa.
Tankespel   8 feb 2011   Klick: 54 249   Betyg:
- Du är en lönnmördare som ska döda den gröna gubben, detta gör du genom att springa genom honom. När du gjort det måste du fly ner i kloakerna. Akta dig för vakter, ser dom dig ligger du risigt till! Du kan springa snabbt på Z, och bli osynlig när du står still på X.
Strategi   27 jun 2011   Klick: 73 584   Betyg:
- Ett nytt spel där du ska bedriva flygplatsaffärer, hantera flygplanen och kunderna på bästa sätt för att få så mycket pengar som möjligt. Blir väldigt mycket att hålla reda på efter ett tag.
Action   31 dec 2011   Klick: 27 064   Betyg:
- Du är en söt liten T-rex som ska överleva på ett löpband. För att göra det hela svårare lägger vi vill lite laserstrålar också.. och sen lägger vi till spikbollar som kommer rullande. Till sist skruvar vi på lite vind också, nu är det lagom svårt! Kul överlevarspel där du ska bränna så mycket kalorier som möjligt innan du dör!
Action   13 mar 2011   Klick: 24 601   Betyg:
- Du är poliserna som ska stoppa fansen från att slåss och döda varandra, detta gör du genom att slå dem och skjuta på dem. Kul TowerDefense där målet är att klara alla vågorna utan att fansen slår ihjäl varandra. Spelas med musen.
Strategi   17 jun 2011   Klick: 32 474   Betyg:
- Army of Ages är ett avancerat strategispel, det liknar Age of War, men det innehåller även försvarstorn, uppgraderingar av alla enheter, och du bygger typ en "stad". Du sköter även själv hur du får resurser. Spelas med musen. Du spenderar erfarenhet du får från att döda monster på antingen magier, eller att utveckla din civilisation till nästa tidsålder.
Strategi   28 jun 2011   Klick: 41 998   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 9