Spel - Strategi - Senaste

Sida 1 / 2 Nästa
- En efterlängtad ny version av det välgjorda spelet Vector TD. Här kommer 50 nya banor sen är det nya typer av fiender som rör sig på ett lite speciellt sätt. Ditt uppdrag är att hindra vektorera från att komma till slutet av banan. Detta gör du genom att köpa vaktorn och uppgraderingar till dessa för pengarna du tilldelas. Tänk på att du får ränta på pengarna. Spelet är lika beroendeframkallande som 1an, så akta er. Lycka till!
Strategi   22 dec 2007   Klick: 291 372   Betyg:
- Aliens attackerar jorden och ditt uppdrag är att hindra dom från att skjuta sönder en viktig atombombsbas som krävs för att jorden ska kunna skydda sig mot utomjordingar. Du får olika uppdrag och för varje uppdrag får du pengar du köpa bättre vakttorn, ammo och personal till.
Strategi   14 dec 2007   Klick: 174 150   Betyg:
- Du ska under 30 dagar (inte riktiga dagar :p) odla blommor och sköta om bin så att du kan sälja honung och tjäna pengar. För pengarna kan du köpa fler blommor och bon åt bina och bygga ditt lilla bi-imperie. Få så många poäng som möjligt tills spelets 30 dagar tar slut.
Strategi   8 dec 2007   Klick: 73 631   Betyg:
- Bygg vakttorn och skydda ditt command center mot alla fordon som attackerar. Du kan bygga sex stycken olika vakttorn med olika pris och skill.
Strategi   7 dec 2007   Klick: 339 612   Betyg:
- Ett snabbt kortspel som går ut på att bli av med sina kort så snabbt som möjligt. Du får lägga antigen en upp eller en ner på de två korthögarna. När ingen kan längre så kan man byta korten genom att klicka på Flip cards. En lite bugg är att motståndaren kan lägga ogiltiga kort ibland.
Strategi   18 nov 2007   Klick: 103 323   Betyg:
- Plantera blommor i trädgården. Plantera blommorna så dem kommer 5 i rad lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Du flyttar blommorna med musen, för varje flytt planteras tre nya blommor, vilket gör det hela rätt svårt.
Strategi   13 nov 2007   Klick: 92 725   Betyg:
- Ditt uppdrag i helhet är att inte låta några ballonger komma till slutet av banan. Detta gör du genom att köpa vakttorn m.m. för de pengar du börjar med. Varje gång du har sönder en ballong får du mer pengar och för varje ny nivå får du också mer cash. Det går också att uppgradera dina vakktorn med olika saker. Nytt för detta spel (om man jämför med Bloon tower defence 1) är de tre olika svårihetsgraderna som är tre olika banor, sen så har det tillkommit tre st nya vapen/torn. Dessa är boomerang, spikar och klister, allting hämtat från de andra Bloons-spelen.
Strategi   1 nov 2007   Klick: 1 127 974   Betyg:
- Ploga bort en viss procent av snön på parkeringen. När du uppnått målet så förtjänar du en varm kopp kaffe, så klicka på kaffet för att komma till nivå.
Strategi   13 okt 2007   Klick: 307 853   Betyg:
- Restaurangen Sushi go round behöver en ny sushikock och du ska provjobba som kock. För att göra olika rätter kan du läsa på recepten, du ansvarar även för att beställa in färskvaror. För att beställa använder du telefonen. Se till att kunderna får sin mat så snabbt som möjligt annars blir det sura och sticker. Då får du inga pengar. Varje bana har du ett uppdrag att få in en viss summa pengar. Pengarna får du efter kunderna käkat upp. Det blir svårare och svårare recept för varje bana och kraven på dig som kock höjs allt eftersom. Lycka till med jobbet!
Strategi   12 okt 2007   Klick: 154 938   Betyg:
- Ännu en trevlig version av Bloons med banor som är framröstade från Bloon World (speltillverkarens site). Här är 50 nya roliga banor. Det går som vanligt ut på att spränga ett visst antal ballonger på varje bana. Lycka till =)
Strategi   4 okt 2007   Klick: 913 683   Betyg:
- Ett kul tower defence-spel där du ska skydda ett tempel mot attackerande aliens. Du skyddar templet genom att köpa vakttorn och uppgradera dessa.
Strategi   28 sep 2007   Klick: 217 488   Betyg:
- Sänka skepp. Placera dina båtar på spelplanen och försök sedan att hitta motståndarens skepp med hjälp av sjunkbomber.
Strategi   5 sep 2007   Klick: 87 720   Betyg:
- En blandning av det roliga spelen Bloons och tower defence. Här kommer det ballonger längs en bana. Ditt uppdrag är att smälla alla ballonger innan de hinner åka banan ut. Detta görs genom att köpa vakttorn som skjuter ballongerna och uppgradera dessa. Du får pengar för ballongerna du skjuter och för pengarna kan du köpa bättre vakktorn och fler uppgraderingar.
Strategi   17 aug 2007   Klick: 857 728   Betyg:
- Ett multiplayerspel där du först får spela några banor singelplayer för att lära dig spelet. Efter detta börjar spelet i multiplayer, då kör du mot 3 andra. Det går ut på att döda varandra och överleva till den siste. När du kört en gång kommer ett erbjudande från Logitech med rabatt på 20% om du fyller i din e-post. Vill du inte det kan du skriva typ xx@xx.com för att forsätta spela.
Strategi   13 aug 2007   Klick: 142 054   Betyg:
- Du har en picknick när massa småkryp anfaller ditt trevliga upplägg av godsaker. För att hindra krypen ska du döda dem. Detta görs genom att sätta upp vakttorn och uppgradera tornen så de klarar av att döda krypen. Observera att du inte förlorar pengar på att sälja vakttornen vilket innebär att du kan köpa jättemånga i ena hörnet sen om någon överlever kan du sälja dessa och bygga upp allt längre bort på spelplanen.
Strategi   6 aug 2007   Klick: 112 153   Betyg:
- Året är 200 A.D. (After Dot). Du är utsedd att bygga upp ett nytt hemland till dot civilisationen. Uppgifterna är många! Håll dina dottar glada!.
Strategi   29 jun 2007   Klick: 88 948   Betyg:
- Du ska försöka bli en så stor snöboll som möjligt. Du får också välja en manager som ger dig bra feedback på ditt spelande under tiden.
Strategi   24 jun 2007   Klick: 77 646   Betyg:
- Du ska skydda en tårta från att myror stjäl den utav av dig. Det gör du genom att bygga vakttorn som dödar myrorna. Uppgradera och bygg bra torn så klarar sig tårtan fint.
Strategi   22 jun 2007   Klick: 107 516   Betyg:
- Flash version av Warcraft III:s Tower Defence där man ska bygga torn som du kan uppgradera längs vägen där vågor av fiender kommer som försöker ta sig till slutet av gången. Släpper du igenom 20 fiender så förlorar du.
Strategi   4 jun 2007   Klick: 569 289   Betyg:
- Välj mellan 26 olika väskor som innehåller en viss summa pengar. Det gäller då att ta en väska med så mycket pengar som möjligt i slutet så ligger det 1 miljon i en av de första väskorna du väljer så är det inget att hurra över. Du kan också ta bankens bud som stiger ju högre oddsen att få mycket pengar.
Strategi   14 maj 2007   Klick: 222 391   Betyg:
1 2