Spel - Plattform - Senaste

Sida 1 / 5 Nästa
- Icy Cave går ut på att du ska föra ett antal snömonster till sitt hem. Du ska akta dig för fallande saker, plocka stjärnor. För att flytta på dina snömonster så markerar du dem och sedan drar dem åt det håll du vill att dem ska gå. Ett ganska simpelt men underhållande spel!
Plattform   31 dec 2011   Klick: 8 138   Betyg:
- Du ska ta dig genom 20 svåra och farofyllda nivåer i detta plattforms spel. Använd space för att ändra gravitationen så du kan klara banorna. Undvik taggar och spikar när du svävar fram!
Plattform   31 dec 2011   Klick: 18 393   Betyg:
- Hoppa runt på banorna och dra i vissa saker för att snurra på banan. Detta låter väldigt korkat men det är just det spelet går ut på. Du styr din karaktär med piltangenterna och använder musen för att snurra på vissa saker.
Plattform   29 dec 2011   Klick: 10 083   Betyg:
- Plattformsspel där du åker inne i en stor cirkel. Du ska få din gula kula till den större gula pricken. Styr med piltangenterna. Ibland behöver du aktivera hissar och andra prylar för att komma till målet, akta dig för lavan!
Plattform   26 dec 2011   Klick: 7 917   Betyg:
- Du har friats från ditt ägg, och är väldigt skör, och så långt upp! Hoppa från plattform till plattform och glid längsmed väggarna, hur långt kan du komma? Lycka till! PS, du har inte så mycket liv, så ta de liv boxar du finner, och även fallskärmarna!
Plattform   25 dec 2011   Klick: 10 162   Betyg:
- Fyll en grå tråkig värld genom att upptäcka den. Köp nya hattar, hjälp djur låsa upp andra hattar. Samla alla 10 juveler för att låsa upp extra ko krafter! Styr med WASD använd mellanslag för att gå igenom dörrar eller prata med gubbar.
Plattform   25 dec 2011   Klick: 10 061   Betyg:
- I Timelinerunner ska du springa så långt du kan på tidslinjen! Spring och hoppa över lådor och andra objekt som kommer i vägen! Dra streck med höger musknapp för att hoppa och springa fort! Enjoy!
Plattform   24 dec 2011   Klick: 8 901   Betyg:
- Du är en skiva bröd och ska försöka hoppa dig igenom banan utan att falla eller att bli uppäten! Använd pengar du tjänar för att uppgradera dig och brödrostarna för att få en extra boost!
Plattform   21 dec 2011   Klick: 17 109   Betyg:
- I detta plattformspel så är du en Guru som ska ta sig genom varje bana. Men du får akta dig för att Gurun dör om han kommer i kontakt med fiender. Samla in nycklar och använd mystiska krafter så som att frysa tiden, sväva och kontrollera den omgivande miljön. Du använder musen i detta spelet.
Plattform   19 dec 2011   Klick: 6 967   Betyg:
- Blodigt spel där du har blivit skinnad av mario, du måste jaga honom för att få tillbaka din hud. Enkelt spel där du ska trycka mellanslag eller musknappen för att hoppa och komma ifatt honom för att ta tillbaka din hud. Ta mynt för att minska tiden. Klara spelet på så kort tid som möjligt!
Plattform   19 dec 2011   Klick: 10 674   Betyg:
- I Pick and Dig 2 så ska du ta dig till dörren som finns på varje bana. Men för att lyckas att komma genom den så måste du samla alla nycklar på varje bana. Slå dig genom väggar, gräv dig genom marken och bygg stegar för att nå alla nycklar och slutligen för att nå dörren. Du använder WASD och musen i detta spelet.
Plattform   16 dec 2011   Klick: 11 162   Betyg:
- I Captain Blox är du en söt liten krabat som ska klara dig genom mängder av nivåer. Du ska samla alla mynt, hämta nycklar, döda fiender och undvika faror för att klara nivåerna. Det finns 30 nivåer som är lite lättare och när du har klarat ut dem så finns det 10 svårare banor. Du använder piltangenterna eller WASD för att röra dig. R för att starta om och P för att pausa.
Plattform   11 dec 2011   Klick: 7 333   Betyg:
- Pumpkin master går ut på att få de 4 pumporna in i portalen med ett stearinljus som pumporna följer. När du klickar eller håller in musen så åker pumporna mot musen. Det finns många olika hinder och faror på vägen, så du måste vara smidig och försiktig.
Plattform   4 dec 2011   Klick: 13 801   Betyg:
- Gör om banorna genom att sätta ut block och spränga väggar för att nå dörren. Du måste samla nycklar på vissa banor för att låsa upp portar för att komma till dörren i slutet av banan. Styr gubben med WASD och klicka ut saker på banorna med musen. Tryck inte på shift.
Plattform   3 dec 2011   Klick: 21 289   Betyg:
- Som en klibbig ninja så ska du hoppa på fiender, fram och tillbaka på väggar för att samla så bra poäng som möjligt. De första banorna hjälper dig hur du ska undvika att dö m.m. Många roliga banor att klara ur och skön musik. Lycka till!
Plattform   19 nov 2011   Klick: 24 208   Betyg:
- Simpelt mål, fånga din hatt. Bli mindre genom att plocka isär dig själv för att komma förbi olika hinder, kasta dina kroppsdelar för att klara av varje nivå. Annorlunda spel med bra grafik.
Plattform   18 nov 2011   Klick: 41 671   Betyg:
- Du har blivit tillfångatagen och ska fly ifrån grottan. Använd de krafter som du har, genom att trycka på A och sedan rikta dig för att teleportera dig till de stället du har valt. Ett svårt spel där man måste tänka smart för att ta sig till nästa bana. För att öppna porten till nästa bana så måste du få monster att skjuta på vissa punkter eller så måste du gå på de utvalda ställena, pröva spelet så förstår du! Lycka till.
Plattform   13 nov 2011   Klick: 25 044   Betyg:
- Du är en gubbe i kostym och har målet att hitta nycklar för att sedan kunna låsa upp dörrar. Banorna utspelar sig på en tredimensionell låda och för att klara av att hitta nycklarna och dörrarna måste du klura ut vilket håll du ska gå. Använd piltangenterna för att gå, mellanslag för att hoppa och muspekaren för att titta runt på lådan.
Plattform   10 nov 2011   Klick: 11 083   Betyg:
- Du är i helvetet och styr en gubbe som heter Jacko. Ditt uppdrag är att väcka Halloween-stämningen som mystiskt har försvunnit.
Plattform   26 okt 2011   Klick: 21 337   Betyg:
- I detta marioliknande spel är målet precis detsamma, ta sig till flaggan. Skillnaden är att när du tar pengar i detta spel så skapas en klon på din gubbe av myntet, vilket leder till att du får en väldans massa gubbar att styra. Du kan även få olika uppgraderingar till gubbarna för att klara diverse uppdrag.
Plattform   23 okt 2011   Klick: 15 482   Betyg:
1 2 3 4 5