Spel inlagda av Gurrzilla

- Du spelar som Rick, en privatdetektiv som letar efter sin förlorade kärlek. Du kommer till ett hotell, men allt är inte riktigt vad det verkar ...
Tankespel   11 mar 2012   Klick: 9 578   Betyg:
- Har du en tuff tid med din kinkiga chef? Chefen gör dig galen? Sparka din kränkande chef ut genom fönstret i det här galna spelet! Tima det rätt och han kommer verkligen att flyga!
Blandat   4 mar 2012   Klick: 15 772   Betyg:
- Alla drömmar är inte färggranna...ibland blir mardrömmarna din verklighet. Du måste ta dig ut från en av dessa. Ett spännande plattformsspel på 10 nivåer där mörkret innebär döden.
Plattform   16 feb 2012   Klick: 9 550   Betyg:
- Detta plattformsspel innehåller många godbitar: parkour, bullet time, samarbetskrävande pussel, combos m.m. Du spelar som en streckgubbe och en plump av nåt slag och du måste använda bådas förmågor för att klara alla pussel. Du styr gubben med WASD, mellanslag och plumpen styr du med musen.
Plattform   15 feb 2012   Klick: 11 583   Betyg:
- Försvara din bas mot fiendeattacker med hjälp av ett stort urval monster och varelser som du låser upp efter hand. Titta ut över hela slagfältet med AD och skicka ut trupper genom att klicka på deras porträtt överst på skärmen med musen. Det finns två spellägen, Campaign och Domination.
Strategi   13 feb 2012   Klick: 35 804   Betyg:
- Ordna alla block i varje nivå, så att Ninja svampen kan nå den gyllene stubben. Flytta runt olika block typer för att skapa en tydlig och säker väg. Alla de olika blocktyperna har egna unika egenskaper som du måste tänka på.
Tankespel   7 feb 2012   Klick: 17 835   Betyg:
- Spela som den mycket ilskna Abobo när han erövrar NES spel efter NES spel för att rädda sin son, Aboboy, i denna crossover mash-up som tar dig tillbaka till dina 8-bitars glansdagar.
Action   6 feb 2012   Klick: 15 938   Betyg:
- Det är en uppföljare till CubeWars, pussel / strategispelet baserat på Virus spelidé. Primärt mål: Fånga så många kuber som möjligt. Innehåller: - 6 olika kartor - 7 utmärkelser för olika prestationer - tutorial - chill out musik och ljud - ljus grafik - story.
Tankespel   23 jan 2012   Klick: 44 980   Betyg:
- Rocket Pop är ett muskontrollerat spel som kombinerar fysik-baserad arkad action med det klassiska spelet Pachinko. WARP gränssnitt låter dig skapa och dela nivåer med dina vänner. - 50 handplockade nivåer av varierande svårighetsgrad och 10 tränings nivåer.
Action   16 jan 2012   Klick: 4 834   Betyg:
- Berättelse om en pojke och hans drömmars tjej. I spelet ska du som pojken, hitta föremål med olika färger och föra tillbaka de till tjejen. Pilarna visar riktningen.
Plattform   16 jan 2012   Klick: 7 248   Betyg:
- Ett ljust och underhållande strategispel! Koppla av och gör din egen strategi för att ta över Cube World!
Tankespel   16 jan 2012   Klick: 29 098   Betyg:
- Gnomerna har stulit Williams dagbok och spritt sidorna över hela bergssidan! Lyckligtvis vet han en räv som är villig att hjälpa honom.
Plattform   15 jan 2012   Klick: 8 034   Betyg:
- Hoppa in i en värld där döden inte är slutet. Pussel plattformsspel som kretsar runt mekaniken kring liv och död. När karaktären dör, är det inte slutet på din resa. Spelaren kommer att finna sig i situationer där döden är svaret till att lösa pusslet.
Plattform   12 jan 2012   Klick: 6 715   Betyg:
- Möt Rex. Han är en ivrig äventyrare och skattjägare som har till uppgift att finna det förlorade och glömda, och den här gången har han fått uppdraget att lokalisera Gyllene Grod-idolerna. Spelare kommer att få ta sig igenom över 40 varierade och engagerande nivåer, var och en utformad för att erbjuda en ny utmaning när de arbetar för att återhämta varenda idol. Längs vägen kommer det att finnas hinder att övervinna, som lava gropar, fält av spikar, fallande skräp och andra fällor synonymt med utforskning och upptäckt. Du kommer också få råd och tips på vägen från professor Watts, den excentriska forskare och historiker som skickade dig på din resa, och som bara råkar vara mer intresserad av idolerna än din personliga säkerhet men vad skulle skattjakt vara utan lite fara!
Plattform   12 jan 2012   Klick: 12 659   Betyg:

Spela spel på jesper.nu

Varje dag kommer massvis med nya spel på nätet. Vad vi på jesper.nu gör är att vi försöker testa så många spel som möjligt för att sedan publicera dom bästa spelen i vårt arkiv. Just nu finns cirka 3 000 noga utvalda onlinespel att spela. Om du har svårt att välja så kan du slumpa ett spel eller kika på vår lista med topp 250 spel

Mer onlinespel