Spel inlagda av JakeSnake

Sida 1 / 1
- I det här roliga spelet är man en liten flicka som rider på än sköldpadda. Målet är att komma till havet och släppa paddan ut till det fria. Men på vägen kommer det massa fiender som man måste skjuta ner med olika vapen som flickan är utrustad med. Du kan uppgradera dom i en glassbil. Du siktar med musen och går och det med wasd.
Skjutspel   30 dec 2011   Klick: 12 299   Betyg:
- I det här roliga spelet ska man hoppa så lång som möjligt från sin gunga. Man kan få nya grejor som t.ex. pogo, nya gungor och drakar osv. Du kan även uppgradera mycket av sakerna så du kan hoppa ändå längre.
Blandat   18 feb 2011   Klick: 70 716   Betyg:
- Ett motocross spel där man ska komma i mål utan att krocka på vägen och man måste slå till bollarna på varje bana med. Man styr med piltangenterna.
Motor   11 feb 2011   Klick: 122 456   Betyg:
- Spelet går ut på att man ska föra två bollar till varandra, genom att skära sig igenom en del hinder.
Plattform   2 feb 2011   Klick: 40 137   Betyg:
- Spela som Batman i hans nya super robot. Spelet går ut på att skjuta ner dom "onda" och ta sig igenom banan. Man får olika vapen till hjälp och efter varje bana kan man köpa nya och byta ut dom lite hur man vill.
Action   1 feb 2011   Klick: 38 999   Betyg:

Spela spel på jesper.nu

Varje dag kommer massvis med nya spel på nätet. Vad vi på jesper.nu gör är att vi försöker testa så många spel som möjligt för att sedan publicera dom bästa spelen i vårt arkiv. Just nu finns cirka 5 000 noga utvalda onlinespel att spela. Missa inte vår lista med topp 250 spel.

Mer onlinespel