Spel inlagda av psykfall

Sida 1 / 7 Nästa
- Du är en gladiator och ditt mål är att bli den största och bästa av dem alla. Kämpa dig genom massa olika städer och gå kamper emot andra gladiatorer. Uppgradera dina färdigheter, vapen och försvar. Har du det som krävs för att bli den bästa? Du använder musen för att göra attacker och för att navigera.
Action   1 jun 2012   Klick: 137 984   Betyg:
- Som en zombiedödande soldat ska du kriga dig igenom massvis av zombies och andra hinder i underjorden. Samla in alla pengar och föremål som hamnar på marken så du kan uppgradera dina vapen. Det finns bra instruktioner i spelet.
Skjutspel   3 jul 2012   Klick: 26 964   Betyg:
- Stop the Bus är ett enkelt och kul kortspel där det gäller att få så nära 31 poäng som möjligt. Du får olika poäng för hur hög valör du har på handen. Du kommer att få 3 kort som måste vara i samma färg för att summorna ska adderas med varandra.
Blandat   10 feb 2012   Klick: 127 008   Betyg:
- Du är målvakt i valfritt lag i Premier League. Försvara ditt mål mot några av världens bästa fotbollspelare. Använd musen för att placera dina händer rätt och greppa bollen.
Sport   16 jun 2012   Klick: 67 167   Betyg:
- Ett galet rolig spel där du ska ta din vagn och samla guldklimpar via ett spår. Dock är spåret trasigt så du måste ducka för varningsskyltar, hoppar över dem. Hoppa mellan olika spår för att inte krocka.
Action   22 sep 2012   Klick: 74 420   Betyg:
- Boxhead the Nightmare: Biever and Baby är det 8:e spelet i boxheadserien och du kommer att döda och spränga allt! Vapen, explosioner, flyganfall och andra livsfarliga saker kommer du ha till hands när du slåss mot alla fiender. Mouse: Sikta/Skjut WASD: För att röra dig Scroll: För att välja vapen
Skjutspel   13 jun 2012   Klick: 29 241   Betyg:
- Försvara din bas mot anstormade fiender samtidigt som du ska förstöra motståndarens bas. Bygg torn för att försvara din bas och bygg trupper för att förstöra motståndarens. Tjäna ihop mycket pengar för att kunna köpa dyrare och flera trupper. Kan du ta dig genom alla 11 nivåer på svåraste? Du använder musen, Lyckta till!
Strategi   26 jan 2012   Klick: 81 209   Betyg:
- Har du någonsin tänkt när du kollar på zombiefilmer att du skulle klara en zombie apokalyps mycket bättre än dem? Nu har du chansen, försvara din gård från stormande zombies. Du kommer att hitta nya vapen efter några dagar i spelet, vilket gör det lättare att döda alla zombies. Du kommer också att hitta några andra överlevande. Dessa kan du sätta ut på olika uppdrag såsom att hjälpa dig att skjuta ner alla zombies. Du siktar och skjuter med musen.
Skjutspel   2 feb 2012   Klick: 69 449   Betyg:
- Vinnie och hans gäng är tillbaka! Vinnie och hans gäng som består av Kiro och Shorty är respekterade och skickliga lönnmördare. Detta är den åttonde delen i serien och du kommer att ha en massa nya utmaningar och uppdrag att utföra. Du kommer själv kunna välja vilken av dessa 3 i gänget du vill vara under spelets gång. Shorty är specialist på långdistansskott så är både Vinnie och Kiro bättre på att döda i närkontakt med sina automatvapen. Du kommer att få njuta mellan en blandning av peka-klicka spel och first person shooter vilket ger en väldigt unik spelkänsla. Ibland måste du vara snabb med att rycka upp vapnet när det kommer oväntade fiender. Du använder musen för att klicka dig fram samt att skjuta/sikta låsa upp kassaskåp med mera.
Skjutspel   1 feb 2012   Klick: 57 215   Betyg:
- Du ska få dem små ledsna aporna att bli glada igen. Klicka dig genom 30 söta banor för att klara spelet. Klicka på rätt föremål och gör det i rätt ordning annars så klarar du inte banorna. Använd musen för att klicka på saker.
Tankespel   31 jan 2012   Klick: 47 495   Betyg:
- Du har överlevt länge i denna värld full av zombies. Men nu har du stött på den största mängden hittills. Slå dig genom alla våger av zombies som anfaller dig. Använd batonger, pistoler, automatvapen eller din superkraft för att klara av anstormningarna.
Skjutspel   5 aug 2012   Klick: 35 397   Betyg:
- I detta galna racingspel så ska du köra dig genom 10 banor! Ditt mål är att vinna alla och tjäna pengar. Köp nya bilar med nya egenskaper för att slå alla motståndare. Styr bilen med piltangenterna Space för boost C eller N för handbroms
Motor   19 jan 2012   Klick: 30 355   Betyg:
- Här kommer fortsättningen på succéserien av spel "Ultimate Assassin". Du är en lönnmördare som ska döda den gröna gubben, detta gör du genom att springa genom honom. När du gjort det måste du fly ner i kloakerna. Akta dig för vakter, ser dom dig ligger du risigt till! Du kan springa snabbt på Z, och bli osynlig när du står still på X.
Strategi   8 jul 2012   Klick: 29 527   Betyg:
- Samla alla onda enheter och använd kraftiga magier för att förstöra allt i din väg. Krossa alla som försöker göra motstånd! Använd The Book of Destiny efter varje seger för att låsa upp flera enheter och magier. Använd musen för att spela spelet.
Strategi   3 mar 2012   Klick: 14 563   Betyg:
- Spring i rymden och hoppa mellan plattformar. Ibland är du också tvungen att springa upp på väggarna. Styr med piltangenterna och hoppa med mellanslag.
Action   25 jan 2012   Klick: 87 652   Betyg:
- Välj lag och spela dig genom hela EM! Kan du ta Sverige hela vägen till EM guld? Placera in frisparkarna med hjälp av Zlatans högerfot.
Sport   13 jun 2012   Klick: 83 342   Betyg:
- Spelet Endless war fortsätter! I detta spel kan du spela som USA, Tyskland eller Sovjet i andra världskriget. Målet är att besegra sin fiende, genom att sätta ut skyttegravar, skyttetorn, fort m.m. spelet är kul och är ett bra tidsfördriv. VARNING: beroendeframkallande! Lycka till!
Strategi   25 sep 2012   Klick: 16 416   Betyg:
- Shorty beger sig hela vägen till Ryssland där hennes förflutna väntar. Denna grymma version av Sift Heads har flest actionscener av alla Sift Heads spel. Kommer du att mästra detta spel? Använd musen för att flytta runt, prata med karaktärer, plocka upp föremål, sikta och skjuta. R för att ladda om ditt vapen och WASD i vissa situationer.
Action   15 aug 2012   Klick: 19 952   Betyg:
- LEVEL PACK Skjut pucken in i mål och klara dig genom alla 24 nivåerna i detta spelet. Använd dig av olika förmål på banorna för att få pucken att studsa och fara för att få in den i målet. Du avlossar skotten med hjälp av musen.
Sport   17 okt 2012   Klick: 45 056   Betyg:
- Du är en gammal man men för det är du inte svag. Du ska gå ut på gatorna och läxa upp alla ligister som är ute och härjar. Använd dina Kung Fu talanger för att sätta dem på plats! Z för att slå X för att sparka C för specialattack SPACE för att hoppa Piltangenterna för att röra dig
Action   4 feb 2012   Klick: 27 396   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7