Spel inlagda av psykfall

Sida 1 / 7 Nästa
- Du är en gladiator och ditt mål är att bli den största och bästa av dem alla. Kämpa dig genom massa olika städer och gå kamper emot andra gladiatorer. Uppgradera dina färdigheter, vapen och försvar. Har du det som krävs för att bli den bästa? Du använder musen för att göra attacker och för att navigera.
Action   1 jun 2012   Klick: 137 883   Betyg:
- Välj lag och spela dig genom hela EM! Kan du ta Sverige hela vägen till EM guld? Placera in frisparkarna med hjälp av Zlatans högerfot.
Sport   13 jun 2012   Klick: 83 283   Betyg:
- Du är målvakt i valfritt lag i Premier League. Försvara ditt mål mot några av världens bästa fotbollspelare. Använd musen för att placera dina händer rätt och greppa bollen.
Sport   16 jun 2012   Klick: 67 118   Betyg:
- Ett galet rolig spel där du ska ta din vagn och samla guldklimpar via ett spår. Dock är spåret trasigt så du måste ducka för varningsskyltar, hoppar över dem. Hoppa mellan olika spår för att inte krocka.
Action   22 sep 2012   Klick: 74 339   Betyg:
- Försvara din bas mot anstormade fiender samtidigt som du ska förstöra motståndarens bas. Bygg torn för att försvara din bas och bygg trupper för att förstöra motståndarens. Tjäna ihop mycket pengar för att kunna köpa dyrare och flera trupper. Kan du ta dig genom alla 11 nivåer på svåraste? Du använder musen, Lyckta till!
Strategi   26 jan 2012   Klick: 81 134   Betyg:
- Spring i rymden och hoppa mellan plattformar. Ibland är du också tvungen att springa upp på väggarna. Styr med piltangenterna och hoppa med mellanslag.
Action   25 jan 2012   Klick: 87 593   Betyg:
- Har du någonsin tänkt när du kollar på zombiefilmer att du skulle klara en zombie apokalyps mycket bättre än dem? Nu har du chansen, försvara din gård från stormande zombies. Du kommer att hitta nya vapen efter några dagar i spelet, vilket gör det lättare att döda alla zombies. Du kommer också att hitta några andra överlevande. Dessa kan du sätta ut på olika uppdrag såsom att hjälpa dig att skjuta ner alla zombies. Du siktar och skjuter med musen.
Skjutspel   2 feb 2012   Klick: 69 373   Betyg:
- Skjut pucken in i mål och klara dig genom alla 24 nivåerna i detta spelet. Använd dig av olika förmål på banorna för att få pucken att studsa och fara för att få in den i målet. Du avlossar skotten med hjälp av musen.
Sport   12 aug 2012   Klick: 83 776   Betyg:
- Vinnie och hans gäng är tillbaka! Vinnie och hans gäng som består av Kiro och Shorty är respekterade och skickliga lönnmördare. Detta är den åttonde delen i serien och du kommer att ha en massa nya utmaningar och uppdrag att utföra. Du kommer själv kunna välja vilken av dessa 3 i gänget du vill vara under spelets gång. Shorty är specialist på långdistansskott så är både Vinnie och Kiro bättre på att döda i närkontakt med sina automatvapen. Du kommer att få njuta mellan en blandning av peka-klicka spel och first person shooter vilket ger en väldigt unik spelkänsla. Ibland måste du vara snabb med att rycka upp vapnet när det kommer oväntade fiender. Du använder musen för att klicka dig fram samt att skjuta/sikta låsa upp kassaskåp med mera.
Skjutspel   1 feb 2012   Klick: 57 128   Betyg:
- I detta Tower Defensespel så ska du skydda dig mot mängder av olika minecraftfiender. Det finns 4 olika banor där du ska försvara dig på. Placera ut dina torn strategiskt för att dem ska kunna göra så mycket skada som möjligt på dem inkommande fienderna. Du placerar ut torn med musen
Strategi   31 maj 2012   Klick: 32 553   Betyg:
- Som en zombiedödande soldat ska du kriga dig igenom massvis av zombies och andra hinder i underjorden. Samla in alla pengar och föremål som hamnar på marken så du kan uppgradera dina vapen. Det finns bra instruktioner i spelet.
Skjutspel   3 jul 2012   Klick: 26 877   Betyg:
- Sträckgubbarna är tillbaka med en ny badminton turnering. Kämpa dig genom alla matcher och vinn! WSD för att röra dig S/space för att slå
Sport   1 jun 2012   Klick: 46 968   Betyg:
- Stop the Bus är ett enkelt och kul kortspel där det gäller att få så nära 31 poäng som möjligt. Du får olika poäng för hur hög valör du har på handen. Du kommer att få 3 kort som måste vara i samma färg för att summorna ska adderas med varandra.
Blandat   10 feb 2012   Klick: 126 875   Betyg:
- 5 olika Monster Trucks och 6 olika banor som du ska bemästra i detta spelet. Du tävlar mot ett gäng andra datorstyrda trucks. Hoppa på hopp och samla nitromynt för att få boost som kan behövas för att vinna alla race.
Motor   20 sep 2012   Klick: 26 408   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Du kommer att frakta allt från kol till vinflaskor. Uppgradera ditt tåg, dina vagnar m.m för att lyckas frakta utan att lasten går sönder. Använd piltangenterna för att styra tåget och använd space för att använda boosten som byggs upp.
Motor   4 feb 2012   Klick: 39 609   Betyg:
- Shorty beger sig hela vägen till Ryssland där hennes förflutna väntar. Denna grymma version av Sift Heads har flest actionscener av alla Sift Heads spel. Kommer du att mästra detta spel? Använd musen för att flytta runt, prata med karaktärer, plocka upp föremål, sikta och skjuta. R för att ladda om ditt vapen och WASD i vissa situationer.
Action   15 aug 2012   Klick: 19 896   Betyg:
- LEVEL PACK Skjut pucken in i mål och klara dig genom alla 24 nivåerna i detta spelet. Använd dig av olika förmål på banorna för att få pucken att studsa och fara för att få in den i målet. Du avlossar skotten med hjälp av musen.
Sport   17 okt 2012   Klick: 44 994   Betyg:
- Du är efter hämnd för dem dödade din familj. Rör dig genom deras gömställe och döda alla. Samla på dig liv, hitta nya vapen och sikta snabbt för att lyckas döda alla. Du använder musen för att sikta, skjuta, plocka upp saker och öppna dörrar. Gubben gör sig av sig självt.
Skjutspel   25 jan 2012   Klick: 27 855   Betyg:
- Du är en säkerhetsvakt som har tröttnat på denna irriterande snorunge. Kasta Justin Bieber ner i sopkorgen! Alla nivåer går på tid och distansen ökar på varje nivå. Använd musen för att sikta och bestämma hårdhet på kastet
Action   1 feb 2012   Klick: 34 553   Betyg:
- Kör säkert så att all din last kommer säkert till avlämningsplatsen. Du kommer att frakta allt möjligt i dina vagnar. Uppgradera ditt tåg, dina vagnar m.m för att lyckas frakta utan att lasten går sönder. Använd piltangenterna för att styra tåget och använd space för att använda boosten som byggs upp.
Motor   3 feb 2012   Klick: 34 297   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7